Loutkářský průvod a „Nautrilus ZŮM“ / Divadlo KVELB Ateliér / 3+

Loutkářský průvod a „Nautrilus ZŮM“ / Divadlo KVELB Ateliér / 3+

čt01červenec18:45čt20:0018:45 - 20:00(GMT+02:00) Loutkářský průvod a „Nautrilus ZŮM“ / Divadlo KVELB Ateliér / 3+Nautrilus ZŮM – největší tříkolka svého druhu na světě, zapsána v knize rekordů a je součástí představení „Nautrilus ZŮM“.Divadlo Karla Pippicha - Klášterní zahrady, Široká. 53701 Chrudim

Detail události

18.45
Loutkářský průvod od Divadla Karla Pippicha do Klášterních zahrad
70 minut
3+

Nautrilus ZŮM – největší tříkolka svého druhu na světě, zapsána v knize rekordů a je součástí představení „Nautrilus ZŮM“.

Námět a scénář: Pavel Lukas
Režie: Pavel Lukas
Výroba: Pavel Lukas

Obrovská tříkolka s vlekem, kterou pohání šlapáním 2 herci – šlapači na chůdách (pohon řetězem s přehazovačkou – šlapající chůdy). Tříkolka je vybavena koupelnou, záchodem, karmou, kamny, slunečníkem, barem, hasičskou jednotkou atd. Tříkolka je plně elektrifikovaná – světlomety, blinkly atd. V představení se několik cestovatelů (z akademie „JELIKOŽ“) vydává na další průzkum, tentokrát Vašeho místa a zjišťuje, zdali je vhodné „k“ – herci mohou přizvat i veřejnost, která pak jede na tříkolce dlouhé 8m – dva šlapou na chůdách a pohánějí velkostroj, ostatní šílí radostí, hraje hudba, stříká voda, šlehá plamen ohně atd.

Více

Čas

(čtvrtek) 18:45 - 20:00(GMT+02:00)

Cena:

Zdarma – pouliční show

Get Directions